
محمود سعد عن مصرع 19 فتاة في حادث الإقليمي بالمنوفية: أكثر من حادثة يوميًا على "طريق الموت" والتعامل بأريحية!
محرر الأقباط متحدون
السبت ٢٨ يونيو ٢٠٢٥
كتب - محرر الاقباط متحدون
أعرب الإعلامي محمود سعد، عن حزنه الشديد، لمصرع 19 فتاة من العاملات، في حادث الطريق الإقليمي بالمنوفية.
وكتب "سعد"، عبر حسابه على موقع التواصل الاجتماعي فيسبوك :"لما يبقى في طريق اسمه (طريق الموت) بتحصل عليه يوميا ١٠ حوادث في المتوسط كتير منها هتلاقوها منشورة كحوادث (مفجعة) لو عملتوا بحث بسيط على جوجل.
وتابع :"ولما تبقى كل الجهات المعنية عارفة ده وبتتعامل معاه بأريحية شديدة.. او مش بتتعامل معاه اصلا، يبقى اللي حصل على الطريق الاقليمي في المنوفية ماينفعش يندرج ابدا تحت بند (حوادث السير) ولا حتى الاهمال الجسيم.
ورأى :" لكن على الارجح انه هيمر زي ما مرت مئات الحوادث.. وهنتكلم زي مابنتكلم كل مرة وبعدين.. ولا حاجة..ربنا يربط على قلوب اهالي قرية السنابسة ويتغمد شهدائهم بواسع رحمته.